Wat bieden wij

GlanZrijk Events vindt het een eer om voor u een GlanZrijke herinnering te creëren. Wij willen u graag helpen bij het verwezenlijken hiervan. Zeker als u niet opzoek bent naar het standaardprogramma. Wij zorgen ervoor dat uw dag perfect verloopt zodat u volop kunt meegenieten. Wij maken van uw event graag een ware beleving!

Familie- & vriendendag

Wat is er mooier dan samen met mensen waarom u geeft een fantastische dag beleven. Om met elkaar actief bezig te zijn of juist in alle rust eens bij te praten, om samen te genieten. Dat zijn de momenten en herinneringen die glans aan je leven geven en zorgen voor een “rijk” gevoel.

Familiedag & vriendendag

GlanZrijk dineren

Tijdens het eten komen vaak de mooiste gesprekken op gang. Daarom gunnen wij iedereen een GlanZrijk diner. Samen gezellig dineren op een bijzondere locatie of juist intiem in je eigen woonkamer. Een diner georganiseerd voor een groep of gezellig samen? Wij zorgen voor een perfect gedekte tafel, een sfeervolle aankleding en een heerlijk diner.

Feest

Ons motto: “als er iets te vieren valt moet je het doen”. Wij houden wel van een feestje en willen ons graag inzetten om uw feest tot een onvergetelijke herinnering te maken, waar met veel plezier op teruggekeken kan worden.

Uniek dagje Berg en Dal

Wij vinden de gemeente Berg en Dal prachtig en willen dit graag aan u laten zien! We kennen de omgeving en hebben connecties met de “pareltjes”  van de regio. Afhankelijk van uw wensen stellen we een persoonlijk dagprogramma voor u samen. Op deze manier kunt u heerlijk genieten.

© Copyright - GlanZrijk Events