Wat bieden wij

GlanZrijk Events is uw beste partner als het gaat om de organisatie van uw zakelijke event. Wij verzorgen de logistieke organisatie voor zowel kleine als grotere groepen en zetten uw wensen om naar een resultaatgericht event. Op de dag zelf is GlanZrijk Events het aanspreekpunt voor alle betrokkenen en zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt.

GlanZrijk Events vindt het een uitdaging om op zoek te gaan naar net “die andere” unieke locatie of activiteit die heel gericht past bij uw inhoudelijke boodschap of uw bedrijf.

Zakelijke bijeenkomst

Een symposium, workshop, congres, vergadering of seminar organiseren? Wij regelen het graag voor u.  Door met elkaar in gesprek te gaan achterhalen we hoe het perfecte plaatje er in uw hoofd uitziet. Wij vertalen dit naar een krachtig event dat past bij uw bedrijfsvisie.

Teambuilding

Een goede teamspirit draagt bij aan een efficiënte manier van werken en een werksfeer waarin iedereen optimaal presteert. Uiteraard is dit van grote waarde voor uw organisatie. De omgeving Berg en Dal biedt talloze mogelijkheden voor een succesvolle teambuilding bijeenkomst.

Bedrijfsfeest

  Een jubileum, het behalen van een mijlpaal of een personeelsfeest zijn momenten binnen een onderneming waaraan op gepaste wijze aandacht mag worden besteed. Wij zorgen ervoor dat het feest zorgeloos en ontspannen verloopt, zowel voor u als voor uw genodigden.

Open dag

GlanZrijk Events begrijpt hoe belangrijk het is om uw bedrijf op de juiste wijze te presenteren. Een open dag biedt een uitgelezen kans om verschillende doelgroepen het bedrijf, de mensen in het bedrijf en het verhaal achter uw organisatie te laten beleven.

© Copyright - GlanZrijk Events