Wie zijn wij

Wij zijn Annelies en Susan Mulders, twee zussen die wonen in het prachtige Groesbeek. De passie voor organisatie, perfectionisme en enthousiasme zit in onze genen, letterlijk in ons Zussen DNA. Daarnaast houden we enorm van gezelligheid en mooie momenten beleven. De dag erop nog kunnen nagenieten en met nieuwe energie weer aan de slag gaan. Dat gevoel gunnen we iedereen.

Na jaren van “er samen over praten en brainstormen” hebben we de stap genomen en is GlanZrijk Events een feit. Met GlanZrijk Events willen we een organisatiebureau neerzetten dat staat voor een persoonlijke, op maat benadering. Met onze “handen uit de mouwen” mentaliteit samen met u een event neerzetten dat net even anders is.

Annelies en Susan
Annelies en Susan Mulders

Onze werkwijze

Geïnteresseerd?

Wat leuk dat u interesse heeft. Wij vernemen graag wat we voor u kunnen betekenen. Dit kunt u kenbaar maken door ons te mailen of te bellen. Ook komen we graag bij u langs om te bespreken wat de wensen en mogelijkheden.

Offerte

Zodra wij uw wensen helder hebben, maken wij een vrijblijvende offerte met daarin een voorstel voor uw event met bijbehorende kosten.

Privacy statement | Algemene voorwaarden

Aan de slag!

Samen nemen we de offerte door en zetten de puntjes op de i. De gezamenlijke afspraken leggen wij vast in een draaiboek dat wij u  toesturen. Zodra we van u een akkoord hebben, gaan we van start met de organisatie. Wij vinden het fijn om de lijnen kort te houden zodat eventuele wijzigingen snel doorgevoerd kunnen worden.

’t GlanZrijke event

Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten. Tijdens het event zijn wij aanwezig om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt.

Terugblik

Na het event nemen wij contact met u op. Wij zijn namelijk erg benieuwd hoe u het event ervaren heeft. Uiteraard staan wij open voor feedback.

© Copyright - GlanZrijk Events